Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΟΚΑ

Δυναμικά ξεκίνησε τον αγώνα της για την διεκδίκηση βουλευτικής έδρας με τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία, η Γεωργία Μπόκα που συνεχίζει αδιάκοπα τις εξορμήσεις σε κάθε σημείο του νομού.
Με αφορμή την υποψηφιότητά της για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, η κ. Μπόκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η στήριξη σας και η μεγάλη ανταπόκρισή σας, μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Σε μια δύσκολη για τον τόπο συγκυρία προσφέρω τις δυνάμεις μου για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος . 
Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες διότι θα κριθεί εάν η χώρα θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις που την οδηγούν με απτά αποτελέσματα σε υγιή οικονομικά μεγέθη και ανάπτυξη ή θα επανέλθει στην αβεβαιότητα του 2012!

Είναι η ώρα να εμπεδωθεί η ασφάλεια και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών και η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το δρόμο της σταθερότητας και της Ευρώπης.

Προσωπικά δηλώνω ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ και να δουλεύω, για να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ και θεωρώ ότι έχει απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης. Μαζί σας, μαζί με όλους τους Αιτωλοακαρνάνες θα δώσω τη μάχη για τον τόπο μας και την ανάπτυξη του .

Να είστε σίγουροι ότι θα κρατήσω την υπόσχεση μου και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε