Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Διαδικτυακή τηλεόραση απο τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών

Οι εκλογές έρχονται και μαζί η μάχη για την ενημέρωση «φουντώνει». Με τα ΜΜΕ να παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά και το διαδίκτυο να είναι στο επίκεντρο κυρίως της νεολαίας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει να βγάλει τα ενημερωτικά...
«όπλα» από την φαρέτρα του.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο» και το The Press Project ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει εκλογών και ετοιμάζουν την παραγωγή ενός καθημερινού talk show.
Η εκπομπή θα ονομάζεται «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015» και θα προβάλλεται τόσο από τις δυο ιστοσελίδες αλλά και από δίκτυο τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την επικράτεια. Στην εκπομπή θα συμμετέχουν υποψήφιοι βουλευτές, οι δημοσιογράφοι που θα συντονίζουν, αλλά και όσοι παρακολουθούν την εκπομπή όπου θα θέτουν τις ερωτήσεις τους.
Παράλληλα θα «τρέξει» και μια εκπομπή 20λεπτων συνεντεύξεων, όπως και σατυρικές εκπομπές, ενώ το βράδυ των εκλογών θα υπάρχει και εκεί ο γνωστός μαραθώνιος με αναμεταδόσεις από τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε