Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και από επιλογή ζω στην Αιτωλοακαρνανία! 
Ασχολούμαι με τη γεωργική παραγωγή, που θεωρώ πως είναι από τα δυνατά χαρτιά της "βαριάς βιομηχανίας" της χώρας μας αφού η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών αναδεικνύει ξανά τον πρωτογενή τομέα σε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή με προοπτικές ανάπτυξης, μεγάλων προκλήσεων και ευκαιριών. 
Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε...
προτίθεμαι να γίνω. Έχω την πεποίθηση όμως, πως η νέα γενιά, η γενιά μου, πρέπει να σηκωθεί από τους καναπέδες και να διεκδικήσει μερίδιο στις αποφάσεις και στη τύχη αυτού του τόπου. Για αυτόν το λόγο συμμετείχα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Μεσολογγίου στις οποίες εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος, ανάμεσα σε νέους και ικανούς ανθρώπους που θέλησαν να διαδραματίσουν ρόλο στο τόπο τους. 
Συντάσσομαι με τον «πολίτη- άνθρωπο», που μπορεί και θέλει να αλλάξει τη μοίρα του και να χτίσει το μέλλον του. Είμαι υπέρμαχος πολιτικών που απηχούν την κοινωνία και εκφράζουν τη δημιουργία. 

Οι πολίτες δεν είναι πια, ούτε αφελείς ούτε ανυποψίαστοι… 

Μπορούν και ξεχωρίζουν την αλήθεια από τις ανέξοδες υποσχέσεις. 

Τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας τόσο στην Αιτωλοακαρνανία όσο και σε άλλες εκλογικές περιφέρειες μου έδωσαν ένα ακόμη κίνητρο ώστε να τολμήσω και να απαντήσω θετικά στην τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω σε αυτή τη μάχη. Αυτή τη δύσκολη στιγμή, η μοναδική Δύναμη Ευθύνης στο πολιτικό σκηνικό και ο μόνος πολιτικός χώρος που έχουμε να εμπιστευτούμε ώστε η χώρα να κερδίσει το χαμένο χρόνο στην ευρωπαϊκή πορεία της είναι η Νέα Δημοκρατία.
Δεν μένω απαθής σε όσους θέλουν να παίξουν στα ζάρια το μέλλον της δικής μου νέας γενιάς και μπαίνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα γιατί πιστεύω πως η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει, η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της με σταθερά βήματα χωρίς να χαθούν οι τόσες θυσίες όλων μας.
Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι κρίσιμες και καθοριστικές για το Αύριο της πατρίδας μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να το διεκδικήσουμε ! 

Αποφασίζουμε, Επιλέγουμε, Προχωράμε μπροστά !

ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !


Με βαθειά Εκτίμηση

Δημήτρης Μπαλαμπάνης

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Αιτωλοακαρνανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε